How iş ayakkabısı mekap can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 normalı tarafından belirtilen two hundred Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

Her adımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN iş ayakkabısı kışlık ISO 20347 conventionalı altında sınıflandırılır.

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Bu ayakkabıların içinde Converse ve Jordan ayakkabılarından başka ayakkabı tavsiye etmem Jordan nin rahatlığını Helloçbir ayakkabıda bulamadım tek kelime ile mükemmel bir ürün

Etkinlik sponsorlukları ve kaykay parklarının oluşturulması ile Vans olumlu marka bilinirliği yaratmıştır.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Çalışma ortamlarında yoğun su ve sıvı bulunuyorsa tercih edilen ayakkabıların boyutları uzun olmalıdır. Çizme tercih iş ayakkabısı tabanlık edilmelidir Astar yapılarında teri emen kumaşlar kullanılmalıdır.

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi olası tehlikelerden sizi koruyacak en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page